zorgverwijzing

CASA klinieken zijn gevestigd op goed bereikbare locaties in Nederland. Wij bieden deskundige begeleiding en hulp bij zwangerschapsafbreking; abortus en abortuspil. Onze klinieken voldoen aan de strengste eisen van betrouwbare en optimale kwaliteit van medische zorg.

Het merendeel van onze cliënten wordt doorverwezen door de huisarts, gynaecoloog of andere professional in de zorg. Wij vinden het belangrijk dat professionals in de zorg goed bekend zijn met het specifieke hulpaanbod en de werkwijze van CASA klinieken.

Vanaf 2017 richt CASA Klinieken zich enkel op abortushulpverlening en zijn geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Zodoende levert CASA Klinieken geen zorg meer op het gebied van anticonceptie (pil, spiraal, Implanon, prikpil, vasectomie en Essure), soa onderzoek, vvs, seksuologie en uitstrijkjes.

Rechts in beeld vindt u het verwijsformulier, u kunt dit downloaden.

Bij verwijzing voor abortusbehandeling verzoeken wij u gelieve geen antibiotica voor te schrijven en mee te geven, dit wordt bij ons in de kliniek verstrekt.

Voor het maken van een afspraak voor zwangerschapsafbreking en/of SENSE spreekuur voor jongeren kunt uw cliënt contact opnemen met het afspraken- en informatiecentrum via 088 888 4444.

Maandag t/m vrijdag van 8.00 - 20.00 uur. 
Zaterdag van 9.00 - 13.00 uur.Laatst gewijzigd op 04/06/2017 - 10:11

informatiebladen