werken bij CASA klinieken

Bij CASA klinieken werken ruim honderdvijftig professionals op het gebied van seksuele gezondheid, met name artsen en verpleegkundigen.

Alle ingrepen worden uitgevoerd door kleine teams en in dagbehandeling. Daardoor volg je een cliënt meestal gedurende het hele behandeltraject en zie je wat de geboden zorg voor hen oplevert. Binnen het team en met andere collega’s in de organisatie zijn de lijnen kort en informeel. 

Kwaliteit en veiligheid komen in het werk op de eerste plaats. Dat betekent dat we ook van je vragen, naast het werken met cliënten, om mee te doen aan kwaliteitsprojecten, risicoanalyses en het doen en bespreken van meldingen van (bijna)incidenten. 

De werkzaamheden bij CASA Klinieken vinden in het algemeen plaats op maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. Er zijn geen onregelmatigheidsdiensten. Veel medewerkers vinden dat een groot voordeel ten opzichte van het werken bij andere zorginstellingen.

CASA Klinieken staat open voor contact en samenwerking met gekwalificeerde artsen. Mocht u interesse hebben om als arts bij CASA Klinieken te werken dan kunt u uw motivatiebrief en CV sturen naar mevrouw T. Middelkoop, Hoofd afdeling P&O, Postbus 17476, 2502 CL Den Haag, of per e-mail: personeel@casaklinieken.nl.

Laatst gewijzigd op 07/20/2016 - 18:04