over CASA klinieken

Stichting CASA klinieken is een landelijke organisatie met klinieken in Leiden, Den Haag, Amsterdam, Maastricht, Rotterdam, Houten en Goes.
Wij bieden deskundige hulp op het gebied van ongewenste zwangerschap en zwangerschapsafbreking.
Binnen CASA Klinieken staan dagelijks ruim honderdvijftig professionele en betrokken medewerkers klaar voor onze clienten.

Missie
In het kortdurende contact met de client bieden wij een breed pakket zorgverlening dat informatie, behandeling en nazorg omvat. Daarmee willen wij bereiken dat niet alleen voor de korte termijn oplossingen woren geboden, maar dat clienten ook gefaciliteerd worden bij het voorkomen van nieuwe hulpvragen. Wij bieden zorg in een kleinschalige, toegankelijke en vertrouwelijke omgeving.

Het beleid van de organisatie gaat uit van de volgende visie:
CASA Klinieken is een professionele organisatie waar het primaire proces tussen zorgverlener en client centraal staat.
In de relatie met onze clienten bieden wij zorg van hoge kwaliteit, met betrokkenheid en respect voor iedereen die bij ons komt.

CASA Klinieken is professioneel georganiseerd en werkt volgens de laatste richtlijnen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Onze klinieken staan garant voor een geborgde kwaliteit van medische zorg, een snelle efficiënte en persoonlijke behandeling, waar úw gezondheid centraal staat. Zij voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en staan garant voor een korte wachttijd, een optimale behandeling in een prettige omgeving.

CASA klinieken is ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer: 41126495

Jaarverslag
Hier kunt u het jaarverslag van 2015 downloaden.

ANBI certificatie
Leest u hier meer over de ANBI certificatie

Laatst gewijzigd op 09/13/2017 - 12:09