CASA kliniek Leiden

Lammenschansweg 15 (derde etage)
2313 DH Leiden 

Telefoon: 0031 (0)88-888 4444 (normaal tarief)
Fax: 071-5134052
E-mail: info@casaklinieken.nl

Openingstijden

CASA Kliniek Leiden is tijdelijk gesloten. Wel kunt u terecht bij onze klinieken in Amsterdam, Rotterdam & Maastricht.

Voor afspraken kunt u bellen met ons afsprakencentrum op +31 88 888 44 44. Zij kunnen u verder informeren over de mogelijkheden. Het afsprakencentrum is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 18.00 uur. 

 

 

ROUTEBESCHRIJVING NAAR

CASA kliniek Leiden

Lammenschansweg 15
2313 DH Leiden

(088) 8884444

 

Met het openbaar vervoer 

Openbaar vervoer vanaf Luchthaven Schiphol naar Leiden Centraal Station

24 uur per dag zijn er treinen beschikbaar tussen 07.00 en 24.00 uur. Volgens de dienstregeling rijden de treinen 6 keer per uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij het loket of automaat. Een enkele reis kost ongeveer € 6,- p.p. De reistijd naar Leiden Centraal Station duurt 25 minuten. Daar aangekomen kunt u één van de volgende bussen nemen naar CASA Leiden.

Openbaar vervoer vanaf Leiden Centraal

  • Stadsbus 1 - richting Rijnlandziekenhuis - vertrektijd (8-17u) - halte Leliestraat
  • Stadsbus 2 - richting Oranjewijk - vertrektijd (8-17u) - halte Leliestraat
  • Stadsbus 3 - richting Station De Vink - vertrektijd (8-17u) - halte Leliestraat
  • Stadsbus 4 - richting Leiden Zuid-West - vertrektijd (8-17u) - halte Leliestraat
  • Arriva BUS 45 - richting Den Haag CS - vertrektijd (8-17u) - halte Leliestraat
  • Arriva BUS 187 - richting Leiden CS - vertrektijd (8-17u) - halte Korevaarstraat
  • Qliner 365 - richting Zoetermeer - vertrektijd (8-17u) - halte Korevaarstraat

Neem de uitgang van het station aan de Centrumzijde. Buiten voor het station, aan uw rechterhand, vindt u de bussen. Neem één van de bovenstaande bussen.  Uitstappen op halte Leliestraat, deze rit duurt max. 8 minuten. Vanaf deze halte is het nog 2 minuten lopen naar de Lammenschansweg 15. Uitstappen op halte Korevaarstraat, deze rit duurt max. 5 minuten. Vanaf deze halte is het nog 4 minuten lopen naar de Lammenschansweg 15.

Halte Leliestraat

Loop in de richting waar de bus vandaan kwam en houd deze kant van de weg aan. Na ca 2 minuten bereikt u aan uw linkerhand het gebouw waarom CASA Kliniek Leiden zich bevindt. Binnen in het gebouw neemt u de lift of de trap aan de 3e verdieping. 

Halte Korevaarstraat

Loop in zuidelijke richting de Korevaarstraat uit, u passeert links de Catherijnenstraat. Bij de Jan van Houtkade steekt u rechtuit het water over. Aan de overkant maakt u, na het passeren van de Zoeterwoudse Singel, een kleine bocht naar rechts de Lammenschansweg op. Na circa 100 meter, op de hoek met de Bloemistenlaan, vindt u aan uw rechterhand het gebouw waarin CASA Leiden zich bevindt. Binnen in het gebouw neemt u de lift of de trap aan de 3e verdieping.

Eigen vervoer  

Eigen vervoer vanuit Amsterdam –Amersfoort/ Den Haag – Rotterdam
A4 vanuit Amsterdam- Amersfoort richting Den Haag.
A4 vanuit Den Haag – Rotterdam richting Amsterdam.
U neemt afslag 7 (Zoeterwoude-Dorp/Leiden/Zoetermeer).

Neem aan het eind van de afrit de N206/Europaweg richting Voorschoten/Leiden.Over de brug bij het grote kruispunt gaat u rechtsaf richting Leiden Centrum (Lammenschansweg). Volg deze weg voor circa 1 kilometer (let op maximaal 50 km per uur; frequente controles). Aan uw rechterhand ziet u een kerk. De eerstvolgende mogelijkheidvoorbij de kerk, kruising Lorentzkade, slaat u linksaf en daarna direct rechtsaf de ventweg op. CASA Kliniek Leiden bevindt zich na circa 100 meter aan uw linkerhand, in het gebouw op de hoek van de Bloemistenlaan.

Eigen vervoer vanuit Utrecht

N11 richting Den Haag. Aan het einde van de N11 linksaf om de A4 op te draaien. Niet invoegen maar rijstrook volgen.

U neemt afslag 7 (Zoeterwoude-Dorp/Leiden/Zoetermeer). Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf. Bij de verkeerslichten linksaf richting Leiden (Europaweg, n206). Over de brug bij het grote kruispunt gaat u rechtsaf richting Leiden Centrum (Lammenschansweg). Volg deze weg voor circa 1 kilometer (let op maximaal 50 km per uur; frequente controles). Aan uw rechterhand ziet u een kerk. De eerstvolgende mogelijkheidvoorbij de kerk, kruising Lorentzkade, slaat u linksaf en daarna direct rechtsaf de ventweg op. CASA Kliniek Leiden bevindt zich na circa 100 meter aan uw linkerhand, in het gebouw op de hoek van de Bloemistenlaan.

Eigen vervoer uit Wassenaar, Katwijk, Noordwijk of Bollenstreek via A44

Vanuit Katwijk volgt u de N206 richting Leiden.Vanuit Wassenaar, Noordwijk of Bollenstreek neemt u de A44 richting Leiden.

U neemt afslag 8 (Leiden). Neem aan het eind van de afrit de N206/Plesmanlaan richting Utrecht. Volg de Plesmanlaan 1,5 km. U passeert aan de linkerzijde het LUMC (Leids Universitair Medisch Centrum) volg de weg naar rechts in de Morssingel en maak een flauwe bocht naar rechts naar de Morsweg. Sla linksaf bij Rijnzichtstraat, linksaf bij Haagweg en sla rechtsaf de Witte Singel op. Na 1,2 km gaat deze over in de Zoeterwoudsesingel. Sla rechtsaf bij de Lammenschansweg, maak meteen een kleine bocht naar rechts de ventweg van de Lammenschansweg op. Na circa 100 meter, op de hoek met de Bloemistenlaan, vindt u aan uw rechterhand het gebouw waarin CASA Kliniek Leiden zich bevindt. Neem bij binnenkomst de trap rechts of de lift naar de derde verdieping.

Parkeren

Houdt u rekening met beperkte parkeermogelijkheden in de omgeving. Vanaf 1 januari 2016 geldt een tarief van 2 euro per uur van 9.00 uur tot 19.30 uur. U kunt gebruik maken van de parkeerplaats achter het gebouw waarin CASA Kliniek Leiden zich bevindt, let wel: er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen (bordje CASA Klinieken) beschikbaar.

 

Laatst gewijzigd op 10/10/2017 - 12:08