hulp jongeren

Praten over seks kan lastig zijn. Vooral als je met vragen zit of een probleem ervaart. Het is natuurlijk prettig als je met vragen en problemen over seks terecht kunt bij iemand die je kent en vertrouwt, bijvoorbeeld bij een vriend(in) of één van je ouders. Maar verlegenheid over het onderwerp kan nog weleens in de weg staan.

Wat is seks(ualiteit) en wat betekent het voor je? Waar liggen de grenzen van seksueel contact en hoe moet je ze aangeven? Seks is meer dan met elkaar naar bed gaan. Hoe meer je er van weet, hoe beter. Als je praat over seks kom je er achter hoe anderen er over denken. Misschien krijg je wel nieuwe informatie of ontdek je dat je niet de enige bent met een specifiek probleem. Met wie praat je hier nu over en waar haal je de juiste informatie vandaan?

Bij CASA Kliniek Den Haag en CASA Kliniek Goes kun je terecht voor het SENSE jongerenspreekuur over seksualiteit. Dit spreekuur is bedoeld voor situaties waarin contact met de huisarts niet mogelijk of niet gewenst is. In dat geval kan een anonieme afspraak worden gemaakt waarover de huisarts niet geïnformeerd hoeft te worden.

Lees hier verder voor informatie over het spreekuur en maak een afspraak bij CASA Kliniek Den Haag of Goes via 088 888 4444.

Laatst gewijzigd op 02/01/2017 - 13:44