CASA kliniek Rotterdam

Verzamelgebouw Zuid
Strevelsweg 700 (2e etage, nummer 204)
3083 AS Rotterdam 

Let op: de kliniek is gevestigd in Verzamelgebouw Zuid. Binnen in het Verzamelgebouw vindt u de kliniek op de tweede etage. De kliniek is gevestigd op nummer 204.
U kunt de kliniek bereiken met de lift of via de trappen. De ingang vindt u recht tegenover de lift op de tweede etage van het Verzamelgebouw.

Let op: belangrijke informatie m.b.t. openbaar vervoer: week geen metro op en rond Zuidplein

Op en rond het Zuidplein in Rotterdam-Zuid rijdt vanaf maandag 27 februari een week lang geen metro vanwege vernieuwing van de metrosporen en wissels op het traject. De RET zet de komende dagen pendelbussen in tussen de metrostations Maashaven en Zuidplein en van dinsdag tot en met zondag 5 maart tussen het Zuidplein en Slinge. De pendeldienst rijdt iedereen twee minuten.

Let op: belangrijke informatie m.b.t. parkeergelegenheid:
Houdt u rekening met extra tijd om te zoeken naar een parkeerplek in de omgeving van Verzamelgebouw Zuid in verband met werkzaamheden in de omgeving van het gebouw waarin CASA Kliniek Rotterdam is gevestigd. De parkeerplaats voor het gebouw is enkel bereikbaar via de Vaanweg. Vanaf de Dordtsestraatweg is de kliniek niet bereikbaar (je wordt dan teruggeleid). De werkzaamheden zullen nog enige tijd in beslag nemen, tot medio maart 2017.

Telefoon 0031 (0)88-888 4444 (normaal tarief)
Fax: 010-4817901
E-mail: info@casaklinieken.nl

Wifi is beschikbaar in de kliniek. Uitgaande mail is helaas niet mogelijk.

Openingstijden

De kliniek is iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Het informatie en afsprakenbureau is elke werkdag van 8.00 tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar. Op zaterdag is CASA Klinieken voor informatie en het maken van afspraken telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur.

Let op: CASA Kliniek Rotterdam is gesloten op maandag 17 april, donderdag 27 april, vrijdag 5 mei, donderdag 25 mei, maandag 5 juni, maandag 25 december, dinsdag 26 december 2017.

U kunt bij CASA Kliniek Rotterdam terecht voor:

  • Een besluitvormingsgesprek over een ongewenste zwangerschap
  • Abortus en abortuspil
  • Informatie over anticonceptie

 

 

ROUTEBESCHRIJVING NAAR

CASA kliniek Rotterdam

Verzamelgebouw Zuid
Strevelsweg 700 / nr. 204
3083 AS Rotterdam

(088) 8884444

 

CASA Kliniek Rotterdam is gevestigd op de 2e verdieping van kantorencomplex ‘Verzamelgebouw Zuid’ aan de overkant van winkelcentrum Zuidplein. Let op: de kliniek is gevestigd in Verzamelgebouw Zuid. Binnen in het Verzamelgebouw vindt u de kliniek op de tweede etage. De entree is direct tegenover de lift, bij nummer 204.

Openbaar vervoer 

Openbaar vervoer vanaf Luchthaven Schiphol naar Rotterdam Centraal Station

Volgens de dienstregeling rijden de treinen, tussen 07.00 en 24.00 uur, minstens 3 keer per uur. Dit is een directe verbinding. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij het loket of automaat. Een enkele reis kost ongeveer € 11,- p.p. De reistijd met de Intercity trein naar Rotterdam Centraal Station duurt 50 minuten. Daar aangekomen kunt u met de metro verder naar Zuidplein.

Openbaar vervoer vanaf Rotterdam Centraal Station

Loop via de stationshal naar buiten, volg de borden naar het metrostation (10 min. lopen). Neem de metro richting Slinge. De metroreis duurt ongeveer 10 minuten. Uitstappen halte Zuidplein. Loop door het winkelcentrum richting de uitgang bij de Kentucky Fried Chicken (10 min. lopen). Verlaat het winkelcentrum u vindt CASA Kliniek Rotterdam in het gebouw schuin tegenover de uitgang aan de andere kant van de weg.

Let op: belangrijke informatie m.b.t. openbaar vervoer: week geen metro op en rond Zuidplein

Op en rond het Zuidplein in Rotterdam-Zuid rijdt vanaf maandag 27 februari een week lang geen metro vanwege vernieuwing van de metrosporen en wissels op het traject. De RET zet de komende dagen pendelbussen in tussen de metrostations Maashaven en Zuidplein en van dinsdag tot en met zondag 5 maart tussen het Zuidplein en Slinge. De pendeldienst rijdt iedereen twee minuten.

Eigen vervoer

Vanuit de richting Den Haag (A13) of Utrecht (A12)

Neem de A20 Ring Rotterdam Oost in de richting van Breda/Dordrecht. Blijf Ring Rotterdam volgen. Na de Van Brienenoordbrug neemt u de A15 Ring Rotterdam (richting Europoort). Neem bij verkeersplein Vaanplein afrit 19a richting Zuidplein/Ahoy.

** Blijf rechtdoor richting Zuidplein rijden. Ga bij het 4e stoplicht rechtsaf richting Ikazia Ziekenhuis. Direct na deze afslag linksaf naar Parkeerterrein Zuidplein/Strevelsweg.

Vanuit de richting Dordrecht (A16)

Neem de A15 Ring Rotterdam in de richting Europoort. Neem bij verkeersplein Vaanplein afrit 19a richting Zuidplein/Ahoy. Zie verder hierboven ** 

Parkeren

Betaald parkeren in Rotterdam is veranderd. In 2014 is kentekenparkeren ingevoerd en zijn nieuwe parkeerautomaten geplaatst.
Let op: houdt u rekening met extra tijd om te zoeken naar een parkeerplek in de omgeving van Verzamelgebouw Zuid in verband met werkzaamheden aan het parkeerterrein voor de deur van het gebouw waarin CASA Kliniek Rotterdam is gevestigd op de tweede etage.
  
Kentekenparkeren
De nieuwe parkeerautomaten werken als volgt: u voert het kenteken van de auto in, bepaalt de parkeertijd en betaalt met pin of creditcard. Een parkeerkaartje achter de voorruit leggen is niet meer nodig, u kunt meteen naar uw bestemming lopen. Door het invoeren van uw kenteken, legt u digitaal vast dat u betaald heeft. Stadswachten controleren het kenteken om te zien of er betaald is.

Betalen via de mobiele telefoon
In plaats van betalen bij een parkeerautomaat kunt u ook gebruik maken van uw mobiele telefoon. 06-parkeren werkt eenvoudig: u meldt zich aan als u bent aangekomen en u meldt zich af voordat u wegrijdt. Aan- en afmelden kan via sms, app of door te bellen. Van tevoren inschatten hoe lang u wilt parkeren is met 06-parkeren niet meer nodig. U betaalt achteraf via de bank. Meer informatie hierover vindt u op http://www.rotterdam.nl/06parkeren

Laatst gewijzigd op 02/28/2017 - 11:38