CASA kliniek Rotterdam

Verzamelgebouw Zuid
Strevelsweg 700/201-204 (2e etage)
3083 AS Rotterdam 

Telefoon 0031 (0)88-888 4444 (normaal tarief
Fax: 010-4817901
E-mail: info@casaklinieken.nl

CASA Kliniek Rotterdam is gelegen op de 2e verdieping van Verzamelgebouw Zuid. U kunt de kliniek bereiken met de lift of via de trappen.

Wifi is beschikbaar in de kliniek. Uitgaande mail is helaas niet mogelijk.

Openingstijden

De kliniek is iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur en is elke werkdag van 8:30 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Op zaterdag is CASA Klinieken voor informatie en het maken van afspraken telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur.

De kliniek is gesloten op woensdag 24 december, donderdag 25 december, vrijdag 26 december en woensdag 31 december.

U kunt bij CASA Kliniek Rotterdam terecht voor:

  • Advies over anticonceptie
  • Pil advies
  • Plaatsen van spiraaltje of Implanon
  • Sterilisatie van man en vrouw (Essure)
  • Abortus en abortuspil
  • SOA onderzoek en behandeling
  • SENSE jongerenspreekuur over seksualiteit (maandag middag, woensdag gehele dag en donderdagochtend)

 

 

ROUTEBESCHRIJVING CASA Kliniek Rotterdam

CASA Kliniek Rotterdam is gevestigd op de 2e verdieping van kantorencomplex ‘Verzamelgebouw Zuid’ aan de overkant van het winkelcentrum Zuidplein.

Openbaar vervoer 

Openbaar vervoer vanaf Luchthaven Schiphol naar Rotterdam Centraal Station

Volgens de dienstregeling rijden de treinen, tussen 07.00 en 24.00 uur, minstens 3 keer per uur. Dit is een directe verbinding. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij het loket of automaat. Een enkele reis kost ongeveer € 11,- p.p. De reistijd met de Intercity trein naar Rotterdam Centraal Station duurt 50 minuten. Daar aangekomen kunt u met de metro verder naar Zuidplein.

Openbaar vervoer vanaf Rotterdam Centraal Station

Loop via de stationshal naar buiten, volg de borden naar het metrostation (10 min. lopen). Neem de metro richting Slinge. De metroreis duurt ongeveer 10 minuten. Uitstappen halte Zuidplein. Loop door het winkelcentrum richting de uitgang bij de Kentucky Fried Chicken (10 min. lopen). Verlaat het winkelcentrum u vindt CASA Kliniek Rotterdam in het gebouw schuin tegenover de uitgang aan de andere kant van de weg.

Eigen vervoer

Vanuit de richting Den Haag (A13) of Utrecht (A12)

Neem de A20 Ring Rotterdam Oost in de richting van Breda/Dordrecht. Blijf Ring Rotterdam volgen. Na de Van Brienenoordbrug neemt u de A15 Ring Rotterdam (richting Europoort). Neem bij verkeersplein Vaanplein afrit 19a richting Zuidplein/Ahoy.

** Blijf rechtdoor richting Zuidplein rijden. Ga bij het 4e stoplicht rechtsaf richting Ikazia Ziekenhuis. Direct na deze afslag linksaf naar Parkeerterrein Zuidplein/Strevelsweg.

Vanuit de richting Dordrecht (A16)

Neem de A15 Ring Rotterdam in de richting Europoort. Neem bij verkeersplein Vaanplein afrit 19a richting Zuidplein/Ahoy. Zie verder hierboven ** 

Parkeren

Op het Parkeerterrein direct voor Verzamelgebouw Zuid kunt u betaald parkeren. In Rotterdam kunt u alleen betaald parkeren met een chipkaart of pinpas. U kunt vrij parkeren op de Dordtsestraatweg (verlengde van de Motorstraat) en de zijstraten vanaf CASA Kliniek Rotterdam aan de linkerkant.

Laatst gewijzigd op 11/18/2014 - 08:51

Nieuws

@casaklinieken