CASA RotterdamCASA Rotterdam

(terug naar menu informatie CASA Nederland)

CASA Rotterdam

Verzamelgebouw Zuid
Strevelsweg 700/201-204 (2e etage)
3083 AS Rotterdam
telefoon 0031 (0)88-888 4444 (normaal tarief)
fax: 010-4817901
e-mail: info@casaklinieken.nl

CASA Kliniek Rotterdam is gelegen op de 2e verdieping van Verzamelgebouw Zuid. U kunt de kliniek bereiken met de lift of via de trappen.

Wifi is beschikbaar in de kliniek. Uitgaande mail is helaas niet mogelijk.

De kliniek is iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur en is elke werkdag van 8:30 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.
Jongerenspreekuur elke donderdagmiddag 13.30 tot 16.30 uur bij het JIP Rotterdam (Mathenesserlaan 173, 3014 HA  Rotterdam).
Op zaterdag is CASA Klinieken voor informatie en het maken van afspraken telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur.

U kunt bij CASA Rotterdam terecht voor het volgende zorgaanbod: advies over anticonceptie, pil advies, plaatsen van een spiraaltje of Implanon, sterilisatie van de man en van de vrouw (Essure), abortus en abortuspil, onderzoek en behandeling van soa en advies en informatie aan jongeren over seksualiteit.

Kaart weergeven

ROUTEBESCHRIJVING CASA Rotterdam

De kliniek van CASA Rotterdam is gevestigd in een kantorencomplex ‘Verzamelgebouw Zuid’ (2e verdieping) aan de overkant van het winkelcentrum Zuidplein.

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer vanaf Luchthaven Schiphol naar Rotterdam Centraal Station
Volgens de dienstregeling rijden de treinen, tussen 07.00 en 24.00 uur, minstens drie keer per uur. Dit is een directe verbinding. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij het loket of automaat. Een enkele reis kost ongeveer € 11,- p.p. De reistijd met de Intercity trein naar Rotterdam Centraal Station duurt 50 minuten. Daar aangekomen kunt u met de metro naar het Zuidplein.

Openbaar vervoer vanaf Rotterdam Centraal Station
Loop via de stationshal naar buiten, volg de borden naar het metrostation (10 min. lopen). Neem de metro richting Slinge. De metroreis duurt ongeveer 10 minuten. Uitstappen halte Zuidplein. Loop door het winkelcentrum richting de uitgang bij de Kentucky Fried Chicken (10 min. lopen). Verlaat het winkelcentrum u vindt CASA Rotterdam in het gebouw schuin tegenover de uitgang aan de andere kant van de weg.


Eigen vervoer

Vanuit de richting Den Haag (A13) of Utrecht (A12)
Neem de A20 Ring Rotterdam Oost in de richting van Breda/Dordrecht. Blijf Ring Rotterdam volgen. Na de Van Brienenoordbrug neemt u de A15 Ring Rotterdam (richting Europoort). Neem bij verkeersplein Vaanplein afrit 19a richting Zuidplein/Ahoy.

** Blijf rechtdoor richting Zuidplein rijden. Ga bij het vierde stoplicht rechtsaf richting Ikazia Ziekenhuis. Direkt na deze afslag linksaf naar Parkeerterrein Zuidplein/Strevelsweg. Hier kunt u betaald parkeren. (NB: In Rotterdam kunt u alleen betaald parkeren met een chipkaart.)

Vanuit de richting Dordrecht (A16)
Neem de A15 Ring Rotterdam in de richting Europoort. Neem bij verkeersplein Vaanplein afrit 19a richting Zuidplein/Ahoy. Zie verder hierboven **

U kunt vrij parkeren op de Dordtsestraatweg (verlengde van de Motorstraat) en de zijstraten vanaf CASA Rotterdam aan de linkerkant.

 

Laatste wijziging: 28-01-2014