CASA Kliniek LeidenCASA Kliniek Leiden

(terug naar menu informatie CASA Nederland)

CASA Leiden

Lammenschansweg 15 (3de verdieping)
2313 DH Leiden
telefoon: 0031 (0)88-888 4444 (normaal tarief)
fax: 071-5134052
e-mail: info@casaklinieken.nl

Wifi is beschikbaar in de kliniek. Uitgaande mail is helaas niet mogelijk.

CASA Kliniek Leiden is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur. In de maand februari is de kliniek ook open op woensdag. In het weekend is de kliniek gesloten.
De kliniek is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.
Op zaterdag is CASA Klinieken voor informatie en het maken van afspraken telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur.

Op dit moment is CASA Kliniek Leiden bezig met een verbouwing van de receptie met als doel het verhogen/verbeteren van de privacy van clienten. Dit geeft mogelijk voor in de maand februari enige overlast. Onze excuses hiervoor.

U kunt bij CASA Leiden terecht voor het volgende zorgaanbod: advies over anticonceptie, pil advies, plaatsen van een spiraaltje of Implanon, sterilisatie van de man en van de vrouw (Essure), abortus en abortuspil, onderzoek en behandeling van soa en advies en informatie aan jongeren over seksualiteit.

Kaart weergeven

ROUTEBESCHRIJVING CASA Leiden

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer vanaf Luchthaven Schiphol naar Leiden Centraal Station
24 uur per dag zijn er treinen beschikbaar tussen 07.00 en 24.00 uur. Volgens de dienstregeling rijden de treinen 6 keer per uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij het loket of automaat. Een enkele reis kost ongeveer € 6,- p.p. De reistijd naar Leiden Centraal Station duurt 25 minuten. Daar aangekomen kunt u één van de volgende bussen nemen naar CASA Leiden.

Openbaar vervoer vanaf Leiden Centraal
Stadsbus 1        richting Rijnlandziekenhuis   vertrektijd (8-17u)   halte Leliestraat
Stadsbus 2        richting Oranjewijk                   vertrektijd (8-17u)   halte Leliestraat
Stadsbus 3        richting Station De Vink          vertrektijd (8-17u)   halte Leliestraat
Stadsbus 4        richting Leiden Zuid-West      vertrektijd (8-17u)   halte Leliestraat
Arriva BUS 45    richting Den Haag CS             vertrektijd (8-17u)   halte Leliestraat
Arriva BUS 187  richting Leiden CS                   vertrektijd (8-17u)   halte Korevaarstraat
Qliner 365          richting Zoetermeer                 vertrektijd (8-17u)   halte Korevaarstraat

Neem de uitgang van het station aan de Centrumzijde. Buiten voor het station, aan uw rechterhand, vindt u de bussen. Neem één van de bovenstaande bussen.  Uitstappen op halte Leliestraat, deze rit duurt max. 8 minuten. Vanaf deze halte is het nog 2 minuten lopen naar de Lammenschansweg 15. Uitstappen op halte Korevaarstraat, deze rit duurt max. 5 minuten. Vanaf deze halte is het nog 4 minuten lopen naar de Lammenschansweg 15.

Halte Leliestraat
Loop in de richting waar de bus vandaan kwam en houd deze kant van de weg aan. Na ca 2 minuten bereikt u CASA leiden aan uw linkerhand het gebouw waarom CASA Leiden zich bevindt. Binnen in het gebouw neemt u de lift of de trap aan de 3de verdieping.

Halte Korevaarstraat
Loop in zuidelijke richting de Korevaarstraat uit, u passeert links de Catherijnenstraat. Bij de Jan van Houtkade steekt u rechtuit het water over. Aan de overkant maakt u, na het passeren van de Zoeterwoudse Singel, een kleine bocht naar rechts de Lammenschansweg op. Na circa 100 meter, op de hoek met de Bloemistenlaan, vindt u aan uw rechterhand het gebouw waarin CASA Leiden zich bevindt. Binnen in het gebouw neemt u de lift of de trap aan de 3de verdieping.

Eigen vervoer

Eigen vervoer vanuit Amsterdam –Amersfoort/ Den Haag – Rotterdam
A4 vanuit Amsterdam- Amersfoort richting Den Haag.
A4 vanuit Den Haag – Rotterdam richting Amsterdam.
U neemt afslag 7 (Zoeterwoude-Dorp/Leiden/Zoetermeer).
Neem aan het eind van de afrit de N206/Europaweg richting Voorschoten/Leiden.Over de brug bij het grote kruispunt gaat u rechtsaf richting Leiden Centrum (Lammenschansweg). Volg deze weg voor circa 1 kilometer (let op maximaal 50 km per uur; frequente controles). Aan uw rechterhand ziet u een kerk. De eerstvolgende mogelijkheidvoorbij de kerk, kruising Lorentzkade, slaat u linksaf en daarna direct rechtsaf de ventweg op. CASA Leiden bevindt zich na circa 100 meter aan uw linkerhand, in het gebouw op de hoek van de Bloemistenlaan.

Eigen vervoer vanuit Utrecht
N11 richting Den Haag. Aan het einde van de N11 linksaf om de A4 op te draaien. Niet invoegen maar rijstrook volgen. 
U neemt afslag 7 (Zoeterwoude-Dorp/Leiden/Zoetermeer). Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf. Bij de verkeerslichten linksaf richting Leiden (Europaweg, n206). Over de brug bij het grote kruispunt gaat u rechtsaf richting Leiden Centrum (Lammenschansweg). Volg deze weg voor circa 1 kilometer (let op maximaal 50 km per uur; frequente controles). Aan uw rechterhand ziet u een kerk. De eerstvolgende mogelijkheidvoorbij de kerk, kruising Lorentzkade, slaat u linksaf en daarna direct rechtsaf de ventweg op. CASA Leiden bevindt zich na circa 100 meter aan uw linkerhand, in het gebouw op de hoek van de Bloemistenlaan.

Eigen vervoer uit Wassenaar, Katwijk, Noordwijk of Bollenstreek via A44:
Vanuit Katwijk volgt u de N206 richting Leiden.Vanuit Wassenaar, Noordwijk of Bollenstreek neemt u de A44 richting Leiden.
U neemt afslag 8 (Leiden). Neem aan het eind van de afrit de N206/Plesmanlaan richting Utrecht. Volg de Plesmanlaan 1,5 km. U passeert aan de linkerzijde het LUMC (Leids Universitair Medisch Centrum) volg de weg naar rechts in de Morssingel en maak een flauwe bocht naar rechts naar de Morsweg. Sla linksaf bij Rijnzichtstraat, linksaf bij Haagweg en sla rechtsaf de Witte Singel op. Na 1,2 km gaat deze over in de Zoeterwoudsesingel. Sla rechtsaf bij de Lammenschansweg, maak meteen een kleine bocht naar rechts de ventweg van de Lammenschansweg op. Na circa 100 meter, op de hoek met de Bloemistenlaan, vindt u aan uw rechterhand het gebouw waarin CASA Leiden zich bevindt. Neem bij binnenkomst de trap rechts of de lift naar de derde verdieping.

U kunt gebruik maken van de parkeerplaats achter het gebouw waarin CASA Leiden zich bevindt. In de omgeving zijn eveneens voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Laatste wijziging: 04-02-2014